Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Συγχαρητήρια στο προσωπικό της Δ.Κ Βαρνάβα - Εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν συνεχώς στο οδικό δίκτυο.

Με την ευκαιρία αυτή επιθυμούμε να συγχαρούμε το προσωπικό και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα για το τιτάνιο έργο της αντιμετώπισης των πολυάριθμων προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη  νεροποντή και το χιόνι. Παρά το ολιγομελές προσωπικό, την έλλειψη μέσων, αλλά και τις σημαντικές μειώσεις στις απολαβές, με συνείδηση και φιλότιμο προσέτρεξαν στις πλέον κρίσιμες ανάγκες των συμπολιτών μας. Τα προβλήματα που παραμένουν είναι πολλά ευελπιστούμε να αποκατασταθούν το συντομότερο.
 ---------------------
Μηχανήματα στον οδικό άξονα Καπανδριτίου- Βαρνάβα- Γραμματικού





Δώδεκα εκχιονιστικά μηχανήματα διατέθηκαν από τις 02:00 τα ξημερώματα στις εθνικές οδούς από τη διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, δύο μηχανήματα διατέθηκαν στον οδικό άξονα Ελευσίνας- Θήβας, ένα στον οδικό άξονα Αθηνών- Λαμίας, ένα στον οδικό άξονα Καπανδριτίου- Βαρνάβα- Γραμματικού, ένα στον οδικό άξονα Ν. Ερυθραία- Θησέως (Εκάλη)- Ανοιξη- Αγ. Στέφανος, δύο στον οδικό άξονα Λ. Διονύσου- Νέας Μάκρης, ένα στον οδικό άξονα Λ. Καραμανλή- Λ. Πάρνηθας (μέχρι το ραντάρ), ένα στον οδικό άξονα Λ. Τατοΐου- Δεκελείας- Βασιλικά Κτήματα, ένα στον οδικό άξονα Καπανδρίτι- Κάλαμος, ένα στον οδικό άξονα Μαλακάσα- Μαρκόπουλο Ωρωπού και ένα στον οδικό άξονα Μαλακάσα- Μήλεσι- Ωρωπός.
Αυτήν τη στιγμή επιχειρούν εννέα εκχιονιστικά μηχανήματα: τρία στον οδικό άξονα Ελευσίνας- Θήβας, τέσσερα στον Καπανδρίτι, ένα στη Βαρυμπόμπη- Κατσιμίδι και ένα στη Λ. Διονύσου.
ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. From: ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ [mailto:katharosvarnavas@marathon.gr]
    Sent: Thursday, January 10, 2013 9:53 AM
    To: Μ.Αποστολόπουλος
    Subject: Ευχαριστήρια Επιστολή

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.