Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ;

ΝΕΏΤΕΡΑ 24.4.2012 - Μετά από έρευνα που διεξήγαγε ο τοπικός Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα το Περίπτερο τελικά δεν εκλάπη. Ανήκε σε ιδιώτη στον οποίο είχε παραχωρηθεί ο χώρος πριν πολλά χρόνια για πώληση μελιού. Όμως η λειτουργία του κράτησε για μικρό χρονικό διάστημα και έκτοτε παρέμενε στο χώρο αναξιοποίητο. Τελικά ο ιδιώτης απεφάσισε να το απομακρύνει χωρίς να ενημερώσει σχετικά την κοινότητα. Έτσι εξηγείται και η ερμηνεία της κλοπής που αποδώσαμε. 
Ευχαριστούμε τον τοπικό πρόεδρο για την έρευνα και την ενημέρωση.

Παρόλα αυτά η απαίτησή μας  για αντικατάσταση του περίπτερου με ταυτόχρονο εξωραϊσμό του χώρου και της γύρω έκτασης, σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Φίλων της Ρεματιάς, παραμένει.

----------------------------------

From: Μιχάλη Αποστολόπουλο 
 Sent: Monday, April 23, 2012 4:40 PM
To: 'katharosvarnavas@marathon.gr'; ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Subject: ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Κύριε Δήμαρχε, 
Εκφράζουμε την αγανάκτησή αλλά και την ανησυχία μας.Δεν είναι μόνο το ξύλινο περίπτερο αλλά και η ασφάλεια μας. Όταν κλέβουν με αυτό το θρασύτητο τρόπο ολόκληρη κατασκευή από δημόσιο χώρο δίπλα σε κεντρική λεωφόρο, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν στα σπίτια μας. 
Περιμένουμε μαζί με τον τοπικό πρόεδρο της Κοινότητας Βαρνάβα, να βρείτε λύσεις και λάβετε τα μέτρα σας το συντομότερο. Δεν αντέχουμε άλλο… 
Κατά τα λοιπά διαβάστε το παρακάτω κείμενο και πράξτε τα δέοντα.

Μ. Αποστολόπουλος
Κάτοικος Βαρνάβα

Τι είδους άνθρωποι είμαστε???
Μετά τους βάνδαλους ήρθαν οι ΚΛΈΦΤΕΣ και εξαφάνισαν ολόκληρο το Ξύλινο Περίπτερο της πανέμορφης ρεματιάς του Βαρνάβα. ΝΑΙ καλά το καταλάβατε… άφησαν όμως τα σκουπίδια. 
Όπως ήταν Φωτο 2008
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ...

Όπως κατάντησε Φωτο 2012

  Το γεγονός πρέπει να έγινε το βράδυ του Σαββάτου 21/4/2012, ή τα ξημερώματα της Κυριακής γιατί όπως περνούσα ήταν ήδη εξαφανισμένο.
Σήμερα Δευτέρα ειδοποίησα τηλεφωνικά την κοινότητα Βαρνάβα και διαπίστωσα δεν γνώριζαν τίποτα.
Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγανάκτησή μου για την απώλεια αυτή, αλλά φαίνεται πως ότι είναι εγκαταλελειμμένο κλέβετε και εύκολα αφού κανείς δεν νοιάζεται.
Περιμένουμε και καλούμε τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας,
  1. Να βρει τους υπεύθυνους και τους τιμωρήσει παραδειγματικά,
  2. Να αντικαταστήσει το περίπτερο της ρεματιάς με όμοιο του αναβαθμίζοντας το χώρο σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Φίλων της Ρεματιάς, το συντομότερο δυνατόν.
Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την  ενημέρωσή μας από τον τοπικό πρόεδρο κ. Τσιμίνη
Μ. Αποστολόπουλος

Πηγή: 

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.