Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Εκδίκαση της από 5-9-2008 αγωγής των α) Νικολάου Βούλγαρη, ως προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα β) Της Κοινότητας Βαρνάβα Κατά α) Της αστικής – μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία ¨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ¨ (ΠΑ.Κ.Ο.Ε.)

Παλιά ανακοίνωση αλλά χρήσιμη.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 21/2011 από (14-12-2011) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

3ον   Κατεπείγον  θέμα  (265–2011  ΟΕ): Λήψη  Απόφασης  για  τον  ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μαραθώνα, στη δικάσιμο της 8/12/2011 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών προς εκδίκαση της από 5-9-2008 αγωγής των α) Νικολάου Βούλγαρη, ως προέδρου της Κοινότητας  Βαρνάβα  β)  Της  Κοινότητας  Βαρνάβα  Κατά  α)  Της  αστικής  –  μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία ¨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ¨ (ΠΑ.Κ.Ο.Ε.) και β) Παναγιώτη Χριστοδουλάκη του Εμμανουήλ.

Στη Νέα Μάκρη και στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης σήμερα την 14 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 13:30 συνήλθε σε συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ύστερα από την Αριθμ. Πρωτ: 33367//09-12-2011 έγγραφη πρόσκληση Δημάρχου και Προέδρου της ΟΕ προς τα μέλη της η οποία και επιδόθηκε χωριστά στον καθένα σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/2010 αφού διαπιστώθηκε απαρτία δεδομένου ότι επί συνόλου επτά (7) μελών ευρέθησαν παρόντα και τα επτά (7) κάτωθι μέλη:


Α/Α    ΠΑΡΟΝΤΕΣ    ΑΠΟΝΤΕΣ
1    Λουϊζος   Ιορδάνης Δήμαρχος - Πρόεδρος ΟΕ  
2    Πατεράκη Καλλιόπη  Αντιδήμαρχος - Μέλος  
3    Εμμεής Χαράλαμπος Δημοτικός Σύμβουλος – Μέλος  
4    Ζέρβας Αθανάσιος Δημοτικός Σύμβουλος – Μέλος  
5    Δρακούλης Γεώργιος Δημοτικός Σύμβουλος – Μέλος  
6    Θεοδωρίδης Στέφανος Δημοτικός Σύμβουλος - Αντιπρόεδρος ΟΕ  
7    Τζιλάβης Βασίλης Δημοτικός Σύμβουλος  

Τα πρακτικά της συνεδρίασης  τήρησε η υπάλληλος Χατζηστεφάνου Σοφία.
Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ανέφερε στα μέλη ότι πρέπει να εισαχθούν προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή σύμφωνα με το αρ.75 παρ.3 του N. 3852/10

(ΦΕΚ  87  Α/7-6-2010)    {Άρθρο  75  (Λειτουργία  της  Οικονομικής  Επιτροπής  και  της  Επιτροπής

Ποιότητας Ζωής). 3. Ο πρόεδρος καταρτίζει την ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη αναγράφονται υποχρεωτικά και όλα τα θέματα που προτείνει ο δήμαρχος. Η επιτροπή μπορεί να αποφασίζει με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών της ότι συγκεκριμένο θέμα το οποίο δεν έχει εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη είναι κατεπείγον να το συζητά και να λαμβάνει απόφαση γι’ αυτό με την ίδια πλειοψηφία, πριν από την  έναρξη  της  συζήτησης  των  θεμάτων  της  ημερήσιας  διάταξης.}  πέντε  (5)  κατεπειγόντα  θέματα  που
αφορούν: 1) Tην νομιμοποίηση έργων που έγιναν στον Αιγιαλό την παραλία ή την
θάλασσα, χωρίς άδεια ή υπέρβαση αυτής. 2) Τον ορισμό δικηγόρου σχετικά με δικάσιμο στις 19/12/2011 που αφορά ατύχημα που συνέβη στις 25/06/2006 με απορριμματοφόρο του Δήμου Μαραθώνος. 3) Τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μαραθώνα, στη δικάσιμο της 8/12/2011 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών προς εκδίκαση της από 5-9-2008 αγωγής των α) Νικολάου Βούλγαρη, ως προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα β) της

Κοινότητας  Βαρνάβα  Κατά  α)  Της  αστικής  –  μη  κερδοσκοπικής  εταιρίας  με  την

επωνυμία ¨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ¨ (ΠΑ.Κ.Ο.Ε.) και β) Παναγιώτη Χριστοδουλάκη του Εμμανουήλ. 4) Tην νομιμοποίηση της περίφραξης από μπετό στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης. 5) Την αναχρηματοδότηση των υπαρχόντων δανείων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Η Οικονομική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση  αποφάσισε

Ομόφωνα

Εγκρίνει να συζητηθούν ως κατεπείγοντα τα θέματα:

1.-Λήψη απόφασης για την νομιμοποίηση έργων που έγιναν στον Αιγιαλό την παραλία ή την θάλασσα, χωρίς άδεια ή υπέρβαση αυτής.
2.- Λήψη Απόφασης για τον ορισμό δικηγόρου σχετικά με δικάσιμο στις 19/12/2011 που αφορά ατύχημα που συνέβη στις 25/06/2006 με απορριμματοφόρο του Δήμου Μαραθώνος.
3.- Λήψη Απόφασης για τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Μαραθώνα, στη δικάσιμο της 8/12/2011 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών προς εκδίκαση της από 5-9-2008 αγωγής των α) Νικολάου Βούλγαρη, ως προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα

β)  Της  Κοινότητας  Βαρνάβα  Κατά  α)  Της  αστικής  –  μη  κερδοσκοπικής

εταιρίας με την επωνυμία ¨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ¨ (ΠΑ.Κ.Ο.Ε.) και β) Παναγιώτη Χριστοδουλάκη του Εμμανουήλ.
4.- Λήψη Απόφασης για την νομιμοποίηση της περίφραξης από μπετό στο Κοιμητήριο Νέας Μάκρης.
5.- Λήψη Απόφασης για την αναχρηματοδότηση των υπαρχόντων δανείων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής εισηγούμενος το 3ο κατεπείγον θέμα εξέθεσε στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ότι πρέπει να ορίσουμε πληρεξούσιο δικηγόρο για την εκπροσώπηση του Δήμου Μαραθώνα, ως καθολικού και ειδικού διαδόχου της Κοινότητας Βαρνάβα (Ν.3852/2010 πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) στη δικάσιμο της 8/12/2011 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών προς εκδίκαση της από 5-9-2008 αγωγής των α) Νικολάου Βούλγαρη, ως προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα β) Της Κοινότητας Βαρνάβα Κατά α) Της αστικής – μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την επωνυμία ¨ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ¨(ΠΑ.Κ.Ο.Ε.) και β) Παναγιώτη Χριστοδουλάκη του Εμμανουήλ (αγωγή με στοιχεία ΓΑΚ 164927/2008 και ΑΚΔ 8239/2008)¨ και καλώ την Οικονομική Επιτροπή να εγκρίνει την εισήγηση μου.

Η Οικονομική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση  αποφάσισε

Ομόφωνα

.Εγκρίνει    την   εισήγηση    του   Δήμαρχου    και   Προέδρου   της
Οικονομικής   Επιτροπής      και    συγκεκριμένα    διορίζει    πληρεξούσιο
2
Πηγή:
Μορφή αρχείου: PDF/Adobe Acrobat
-6.450,012- στρ. των κτηματικών περιφερειών κοινοτήτων Βαρνάβα και Καπανδριτίου. Νομού Αττικής που κάηκαν από την πυρκαγιά της 17ης – 24ης Ιουλίου ...
static.diavgeia.gov.gr/doc/4ΙΦΙΕ5-1
-------------------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.