Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ακόμη περιμένουμε να τις ξηλώσουν....

 Ακόμη περιμένουμε............να κινηθούν οι διαδικασίες του Δήμου !!!!!!!!!!!!!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

9/9/11 Τηλεφωνική παρέμβαση κας Μυλωνά, Αντιδημάρχου Δήμου Μαραθώνα

Μας διευκρίνισε πως συμφωνεί απόλυτα με την αποξήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από όλες τις  Δημοτικές Κοινότητες Μαραθώνα, αλλά όχι με τον αποσπασματικό τρόπο που εφαρμόστηκε στον Βαρνάβα.
Δήλωσε πως θα πρέπει να τηρηθούν απαραίτητα οι νόμοι και οι διαδικασίες σύμφωνα με τα οριζόμενα  από τον Νόμο και τους κανονισμούς της επιτροπή περιβάλλοντος & ποιότητας ζωής του Δήμου, ώστε οι παρανομούντες να μην έχουν σαν δικαιολογία ή πρόφαση πως η αποξήλωση έγινε ή γίνεται με επιλεκτικά κριτήρια. Αυτό είναι έργο της δημοτικής αστυνομίας και των συνεργείων του Δήμου που θα επιληφθούν άμεσα του θέματος για την πλήρη και ολοσχερή αποξήλωση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων της περιοχής, επιβάλλοντας τις από το Νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις".
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: 
Ας περιμένουμε λοιπόν για την εφαρμογή των διαδικασιών, δίνοντας μια εύλογη πίστωση   χρόνου ολοκλήρωσης των 40-60 ημερών ... προσβλέποντας σε πρακτικά αποτελέσματα. 
Αν μέχρι τότε δεν ολοκληρωθεί, τότε οφείλουμε σαν πολίτες να επιδοκιμάσουμε τον τοπικό πρόεδρο που κατάφερε έστω και αποσπασματικά να ξηλώσει αρκετές πινακίδες από την είσοδο του χωριού. Σχετικά Άρθρα:
  1. ΒΑΡΝΑΒΑΣ - Ξεκίνησε η αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, αλλά κάποιοι βάζουν διαρκώς εμπόδια....
  2.  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2011-Ρύπανση από διαφημιστικές πινακίδες   
  3. Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ αλλά ΔΕΝ TON ΑΦΗΝΟΥΝ— Απέτυχε η προσπάθεια αποψίλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.