Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ- ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ


From: Μιχάλη Αποστολόπουλο [mailto:map@otenet.gr]
Sent: Sunday, April 03, 2011 9:54 PM
To: 'ΛΟΥΙΖΟ ΙΟΡΔΑΝΗ (dsmarath@otenet.gr)'; (info@marathon.gr)
Subject: ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ- ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ. Ιορδάνη Λουΐζο.
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

ΣΧΕΤΙΚΑ: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 1292, Αριθ. Απόφασης: 26/2011 - 20/1/2011
  
  • Παρά την από 20.1.11 απόφασή, δυστυχώς μέχρι σήμερα η τοπική Κοινότητα Βαρνάβα, δεν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και σύνδεση (E-Mail) στο Internet, με συνέπεια να είναι αδύνατη η επικοινωνία των πολιτών με την κοινότητα.
  • Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να καταργηθεί επειγόντως η παλαιά Ιστοσελίδα της Κοινότητας http://www.varnavas.gr/greek/index.htm στην οποία εμφανίζεται ο τελευταίος Κοινοτάρχης του Βαρνάβα.
  • Συστήνουμε για την ιστοσελίδα του Δήμου, στο κάθετο πίνακα αναζήτησης, να προστεθούν χωριστές ενότητες για κάθε τοπική Κοινότητα (Βαρνάβα, Γραμματικό, Μαραθώνα, Ν. Μάκρη), από τις οποίες να προκύπτουν πληροφορίες, όπως υπηρεσίες (τηλ.& E-mails), αποφάσεις, δράσεις, έργα, πολιτισμός κλπ για την έγκαιρη-έγκυρη, ενημέρωση- συμμετοχή των πολιτών της κάθε κοινότητας. 
  • Τέλος υπενθυμίζουμε προηγούμενη σύστασή μας της Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 σχετικά με- ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΧΥΤΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Με τιμή
Μ. Αποστολόπουλος
Μόνιμος κάτοικος Βαρνάβα

Παραθέτουμε σχετική απόφαση του Δήμου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μάκρη 20/1/2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 1292
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Αριθ. Απόφασης: 26/2011
ΘΕΜΑ: Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό υπαλλήλων του Δήμου για τη γραμματειακή εξυπηρέτηση των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων Γραμματικού και Βαρνάβα, τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου που εδρεύουν σε τοπικές κοινότητες και τη διάθεση κατάλληλων χώρων και εξοπλισμού για τις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων.
……………………………………………………………….
……………………………………………………………….
Γ. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών υποστήριξης των συμβουλίων των τοπικών
κοινοτήτων και τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου που εδρεύουν σε τοπικές
κοινότητες, διατίθενται τα αντίστοιχα τοπικά γραφεία. Η στέγαση των τοπικών γραφείων θα γίνει στα κτίρια των πρώην Κοινοτήτων με τον κατάλληλο εξοπλισμό ο οποίος κατ’ ελάχιστο αποτελείται από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με τις απαραίτητες περιφερειακές συσκευές και σύνδεση στο διαδίκτυο και τον απαιτούμενο εξοπλισμό γραφείου.
Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΟΥΙΖΟΣ
ΑΔΑ: 4Α1ΩΩΛΜ-Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.