Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δανειζόμαστε αποσπάσματα απο το το αθρο του κ. Γ.Κόλλια : ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ: "ΕΔΩ Ο ΠΑΠΠΑΣ..ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ"

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010


ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ: "ΕΔΩ Ο ΠΑΠΠΑΣ..ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ"

Συνέβη και αυτό στο Βαρνάβα!
Ενώ τα προβλήματα του τόπου αντί να επιλύονται οξύνονται...
Ενώ η Κοινότητα δεν διοικείται πλέον...
Το Κοινοτικό Συμβούλιο ασχολήθηκε επί δίωρο με την -έντονη- κόντρα του Ιερέα της Ενορίας με τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους!
Ακούστηκαν από την πλευρά των Επιτρόπων βαριές εκφράσεις ενάντια στον Ιερέα, οι παρευρισκόμενοι πολίτες διχάστηκαν σε "υποστηρικτές" και "επικριτές" του Ιερέα και γενικά επικράτησε ένα όχι και τόσο...χριστιανικό κλίμα.

Μεγάλο το λάθος του Προέδρου της Κοινότητας κ. Βούλγαρη, ο οποίος, εισάγοντας το θέμα στο Κοιν. Συμβούλιο το μετέτρεψε σε "συνοδικό δικαστήριο", έστω κι αν έλεγε συνεχώς ότι "εμείς δεν θα κρίνουμε και δεν θα πάρουμε απόφαση".
Δεν τιμά την Κοινότητά μας αυτή η κατάσταση!

------------------------------------------------------------------------
Συνδέουμε τα παραπάνω με το ακόλουθο άρθρο. ΑΣΧΕΤΟ? θα δούμε....

130 στρ. στον Βαρνάβα «ζητούν» αλλαγή χρήσης για να ανεγερθούν Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Κατάκοιτων καθώς επίσης θα λειτουργήσουν και παιδικές κατασκηνώσεις.

3 Σχόλια από όμοιο άρθρο:


Ελένη Προτ είπε...
Μακάρι να γίνει. Η πρόθεση αυτή της εκκλησίας θα ωφελήσει σημαντικά το χωριό του Βαρνάβα αφού είναι για φιλανθρωπικούς και μόνο σκοπούς.
Κωνσταντινου είπε...
Εδώ οι κυβερνωντες διαχρονικα δεν σεβονται τους νόμους κατασκευάζοντας ΧΥΤΑ στο Γραμματικο σε απαγορευμένη δασικη εκταση και τωρα φερουν σπροσκοματα και δικαιολογιες για την δημιουργια - κατασκευή κτιριων της εκκλησίας στο βαρναβα που εχουν σκοπο την φιλανθρωπία και μόνο.Η εκκλησία σέβεται τους κατοίκους του βαρνάβα και του Γραμματικου οι πολιτικοί ομως? βουρδουλας χρειάζεται..
ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ είπε...
ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ-ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.

 

1 σχόλιο:

  1. μερικοι θελουν να αρπαξουν ή τις πεπριοχές της εκκλησιας και ταβαλλαν με τον παπα που ταξαχνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.