Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟ, ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΩΝ που μπορεί να μην σου αναλογούν! Πρόεδρος της Κοινότητας είναι/ήταν ο “απερχόμενος” που έκανε τον Βαρνάβα “ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ”.


Το άρθρο σας κ. Αποστολόπουλε βγάζει πικρία και θυμό και είναι δικαιολογημένα.
Πράγματι η "Ομάδα ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΩΣΣΗ και ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ" έκανε έναν τιτάνιο αγώνα για την προώθηση της Ανακύκλωσης στον Βαρνάβα. Και θα ήταν ανέντιμο να μην αναγνωρισθεί η τεράστια συμβολή σας.
Δεν έχω σκοπό να "απολογηθώ", ή να δικαιολογήσω τις όποιες δικές μου αδυναμίες να συμβάλλω ενεργότερα στην προσπάθεια αυτή. Ο καθένας από τους δημόσιες άνδρες οφείλει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του (ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ) δημόσια.
Θα ήθελα μόνο να θυμίσω σ΄ εσάς και στους αναγνώστες μερικά πράγματα, τα οποία δείχνουν ότι, αν μη τι άλλο, το ενδιαφέρον μου για την Ανακύκλωση, αλλά και γενικότερα για το ζήτημα της διαχείρισης των τοπικών απορριμμάτων, ήταν και παραμένει ειλικρινές.

1 σχόλιο:

  1. ειρηνη απο βαρναβα30 Οκτωβρίου 2010 στις 8:30 π.μ.

    Τιμιότητα, ειλικρινεια, αυτοθυσία, ευγένεια, αγώνας. Αυτά χαρακτηρίζουν τον ανθρωπο Κόλλια. Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο δρόμο που διάλεξε για την Περιφέρεια Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.