Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 5τετραετιες, 20 χρόνια Βούλγαρης. Κάτι δεν πήγαινε καλά ... μας εσωσε ο Καλλικράτης.

Σαν έξυπνος πολιτικάντης εξέθρεψε στο ΒΑΡΝΑΒΑ μια κατάσταση βολέματος, τακτοποίησης, διορισμών, εκμετάλλευσης ανθρώπων, διαφθοράς συνειδήσεων φτωχών και βιοπαλαιστών και ανέργων, αυτού του ξεχασμένου από την πολιτεία χωριού του Βαρνάβα, δημιουργώντας κομματικό στρατό. Ενώ η ατιμωρησία από τα απλά έως τα πιο βαριά παραπτώματα, εξασφάλιζαν οι προσκολλημένοι “Ωχ! δε βαριέσαι βρε αδερφέ εγώ να περνώ καλά και όλοι οι άλλοι ας πάνε να γ@@@@@@@ε!!! Έτσι τα στρατά εξέλεγαν αυτόν που τους άξιζε - τους βόλευε για αρκετές τετραετίες.
Πάρα πολλά τα χρόνια της θητείας του εν λόγω κυρίου, με ελάχιστο ως ανύπαρκτο ΕΡΓΟ. Ετσι ο Βαρνάβας παρέμεινε απομονωμένος στάσιμος και υπανάπτυκτος, χωρίς μπούσουλα, προοπτική και όραμα, χωρίς προκλήσεις για το μέλλον. Παρέμεινε ΑΓΝΩΣΤΟΣ και ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ από τον πολιτισμό και την ανάπτυξη.
Οι εποχές άλλαξαν ο κόσμος, η νεολαία, οι νέοι κάτοικοι, ξύπνησαν κατάλαβαν το παιχνίδι της εκμετάλλευσης της ανεπάρκειας ή και διαφθοράς που το πληρώνουμε ΤΩΡΑ  ΟΛΟΙ μας.
Η τοπική αυτοδιοίκηση στις μικρές και μεγάλες κοινωνίες του εξωτερικού αλλά και σε αρκετά μέρη στην Ελλάδα λειτουργεί με κανόνες και γνώμονα το κοινό συμφέρον και την ευημερία των κατοίκων που τις αποτελούν. Δεν μπερδεύουν το μυαλό με τα αρχι@@α, δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη τσαμπουκάς, οι τοπικοί άρχοντες δεν είναι αγενείς και βρομόστομοι στις σχέσεις τους με τους πολίτες. Έχουν κανόνες και υποχρεώσεις και το ίδιο απαιτούν από τους συμπολίτες τους. Και εάν παραβούν τον νόμο γνωρίζουν ότι θα δώσουν λόγο γι΄αυτό. Συναποφασίζουν και ενεργούν, δρομολογούν και εκτελούν, προσπαθούν να καινοτομήσουν και συχνά το καταφέρνουν. Έχει ενδιαφέρον να ζεις στις κοινωνίες αυτές γιατί ξέρεις ότι μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις. Να προσφέρεις κάτι που μπορείς, για να πάρεις κάτι άλλο που χρειάζεσαι. Αλληλεπίδραση, άμιλλα, αλληλεγγύη, σεβασμός, ευγένεια, προσπάθεια.
Η εποχή Βούλγαρη ΛΟΙΠΟΝ τέλειωσε και μια ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ξεπροβάλλει για τον τόπο. Όποιος και να βγει τώρα στις εκλογές θα τα καταφέρει ΠΟΛΥ καλύτερα! Εμπρός λοιπόν για την μεγάλη απαλλαγή...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ψηφίστε Βαρναβιώτες από ΟΛΑ τα κόμματα και τους συνδυασμούς.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα με ένα κλικ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ?…

Ο ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, στον Βαρνάβα κι αλλού.


1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς εδώ μας φτάσανε πολιτικοί,αυτοδιοικητικοι, δήμαρχοι και πρόεδροι σαν το Βούλγαρη. Αδιαφάνεια κακοδιαχείριση, διαφθορά που την πληρώνουμε τώρα ΌΛΟΙ μας. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΊΜΕ ΜΑΥΡΊΣΤΕ ΟΛΟΥΣ τους κερατάδες που πλούτισαν σε βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.