Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ...



Σε ευκαιρία πρώτου μεγέθους αναδεικνύονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές, προκειμένου ο τόπος να απαλλαγεί οριστικά και αμετάκλητα, από αυτοδιοικητικούς πού δεν έχουν σχέση και επαφή με την σύγχρονη κοινωνία και τις επίσης σύγχρονες απαιτήσεις της πολύπαθης Β/Α Αττικής.
Η αρχή γίνεται με αυτοδιοικητικούς του Βαρνάβα, του Γραμματικού κ.α περιοχών του Νέου Δήμου Μαραθώνα που ψάχνουν εναγωνίως να βρουν στέγη σε κάποιο εκλογικό συνδυασμό αλλά δεν βρίσκουν…ή με παρακάλια και υποσχέσεις μπαίνουν ως υποψήφιοι σε κάποιον έτσι στην τύχη, αλλά χωρίς να έχουν καμιά απολύτως τύχη.

Τα παραδείγματα των παρωχημένων αυτών περιπτώσεων πού για λόγους προσωπικής τους "συντήρησης", υποτονθορύζουν τις αντιρρήσεις τους, δεν εκφράζουν επ' ουδενί τον κόσμο που επικαλούνται..
Ούτε οι συγγενείς τους δεν τους ακολουθούν..
Μόνο οι "ναυλωμένες" Ουκρανέζες και τα "Εξαπτέρυγα" τους, πού έχουν διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν με την μέθοδο του "τενεκεδοκρούστη" να τους αναγορεύσουν σώνει και καλά
ως...πολιτικά μεγέθη.!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-Λέτε να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ?

Καλλιόπη Μπίστικα

2 σχόλια:

  1. Ονόματα δεν λέμε άλλωστε τους ξέρετε. Βέβαια δεν είναι όλοι το ίδιο.Άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο είναι συνυπεύθυνοι για την κατάντια του Βαρνάβα.
    Την βασική όμως ευθύνη φέρει ο νυν πρόεδρος της κοινότητας που εξελέγη επανειλημμένα αλλά δεν τίμησε ούτε καν στο ελάχιστο την εμπιστοσύνη των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον προεδρο της κοινοτητας η κακή φήμη θα τον συνοδεύει οπου και να παει σαν νεκροφάφτη του Βαρνάβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.