Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Διάψευση Άρθρου Εφημερίδας - Παραίτηση συμβούλου.

Προς την εφημερίδα
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Κα Πόπη Σουφλή
E-mail: attiknea@otenet.gr
Το παρόν δημοσιεύτηκε στο Blog ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ
Σάββατο, 1 Δεκέμβριος 2007

Διάψευση Άρθρου εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της 24.11.07 σελίδα 3 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ.
Θέμα Αιματ Ραφήνα.
“Οι λόγοι της από 12.11.07 παραίτησής μου από το Δ.Σ του Συλλόγου δεν έχουν απολύτως καμιά σχέση με τα αναγραφόμενα στην έγκριτο εφημερίδα σας, δηλ. ότι παραιτήθηκα όπως αναφέρει “ για την απαράδεκτη απόφαση του Δ.Σ και της Γεν. Συνέλευσης να μην πάει στην Ραφήνα”. Αυτό είναι αναληθές. Σέβομαι τις πλειοψηφικές αποφάσεις, πέραν από τις δικές μου απόψεις ή προτιμήσεις.
Δεν θεωρώ σκόπιμο προς το παρόν να αναφερθώ, στις λεπτομέρειες που με οδήγησαν σ αυτή την απόφαση. Σε γενικές γραμμές φαντάστηκα διαφορετικά την λειτουργία ενός τέτοιου Συλλόγου για προσφορά και δράση, για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό, και αποχώρησα με λύπη γιατί διαπίστωσα ότι δεν με εκφράζει, παρά την σκληρή και μοναχική προσπάθεια που κατέβαλα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Τέλος, επειδή τα αναγραφόμενα στο άρθρο, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και τα θεωρώ αβάσιμα, παρακαλώ θερμά για την αποκατάσταση της αλήθειας στο επόμενο φύλλο σας.
Με εκτίμηση
Δικό σας
Μ. Αποστολόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ φίλε,
    Έχω ακούσει από διάφορα μέλη του Συλλόγου και όχι μόνο, να επαινούν την δουλειά σου στο Σύλλογο και να μιλούν γι αυτή. Ειλικρινά εκπλήσσομε, πως είναι δυνατόν εσύ, ένα από τα πιο δραστήρια και παραγωγικά μέλη, να οδηγείσαι σε παραίτηση. Εμένα μου φαίνεται παράξενο, κάτι δεν πάει καλά με το συμβούλιο.

    Έχω ακούσει κι άλλους νάνε δυσαρεστημένοι και να σκέπτονται να διαγραφούν. Το συμβούλιο αυτό φαίνεται πως είναι εντελώς αποξενωμένο από τα μέλη του και από την τοπική κοινωνία.
    Είναι ΚΡΙΜΑ αλλιώς περιμέναμε τη λειτουργία και τις δράσεις του για το περιβάλλον (ΧΥΤΑ) κ.λ.π, σύμφωνα με τον τίτλο του.
    Ίσως μια Γενική Συνέλευση μπορέσει να διορθώσει την λανθασμένη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή