Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Διάψευση Άρθρου εφημερίδας

Στην εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της 24.11.07, σελίδα 3 Πολιτικά Περιβαλλοντικά

Θέμα Αιματ Ραφήνα.


Σε συζήτηση που είχα με το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου, (που υποτίθεται ότι τελεί υπό παραίτηση) μας ανέφερε τα ακόλουθα:

Τα αναγραφόμενα στην εν λόγω εφημερίδα είναι απολύτως ψευδή.

Μερικοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις εσωτερικές αντιθέσεις στο Δ.Σ. Στην δημοκρατία μάθαμε και σεβόμαστε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Στο Σύλλογο είμαστε όλοι εθελοντές στην προσφορά και τη δράση για το καλό του τόπου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της αποχώρησης, αν για κάποιο/ους λόγο/υς έπαψε να τον εκφράζει.

Σχόλιο

Με τα παραπάνω διαπιστώνουμε ότι σκοπιμότητες διαφόρων αποχρώσεων, προσπαθούν να εμπλέξουν τον Σύλλογο σε παιχνίδια με σκοπό την απαξίωση και την διάσπαση. Είναι σημαντικό το κομμάτι των 300 και πλέον Νέων Κατοίκων, που προσπαθούν να αποδυναμώσουν και να το εντάξουν σταδιακά στο κομματικό τους κορμό. Ελπίζω μόνο να μην υπάρχουν συνένοχοι σ αυτή την διαδικασία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.