Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΏΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ...

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασθένεια, από την δεσπόζουσα μορφή της αδιαφορίας που διαρκώς υποτροπιάζει παρουσιάζοντας συμπτώματα εγκληματικής ανευθυνότητας.
Και δεν υπάρχει μεγαλύτερος εκμεταλλευτής από εκείνον που έχει αντιληφτεί το σύμπτωμα και από μια περίοπτη θέση πια το απολαμβάνει.


((αναφέρομαι στους δημοτικούς συμβούλους))
Ε, όχι. Αυτή την φορά πολίτη του Μαραθώνα πρέπει ν’ αντιδράσεις.
Αυτός ο εκμεταλλευτής δεν είχε καρέκλα. ΕΣΥ του την έδωσες. Κι αυτός με το που την κέρδισε, την άλλην ημέρα κιόλας σου έδειξε πως κι αυτός προσεβλήθει από την ίδια νόσο και… <<σ’ έγραψε κανονικά>>
Για ‘κείνον ο στόχος επετεύχθει εσύ μπορείς τώρα να κόψεις τον λαιμό σου. Τέσσερα χρόνια άρχοντας! Τέσσερα χρόνια από τον πάτο του ναδίρ, στους εξώστες του ζενίθ! Τέσσερα χρόνια υπεραρπαχτικό με εξασφαλισμένη την πλούσια τροφή του.
Δε φταίει αυτός. ΕΣΥ φταις. Κι εκείνη η μικρή λακκούβα έξω από το σπίτι σου που είναι ικανή να καταστρέψει μία πόλη. Φταις εσύ που του επιτρέπεις με την λήξη της ΜΑΥΡΗΣ θητείας του να ξανά ‘ρθει στο σπίτι σου με ‘κείνο το ψεύτικο χαμόγελο του φίλου που δε σε ξέχασε ΠΟΤΕ. ΟΙ εκλογές πλησιάζουν, και θα σου πει αθώο και άμοιρο ανθρωπάκι να πας στις κάλπες. Ναι να πας. Επιβάλλεται. Και για ΠΡΩΤΗ φορά δείξε του ποιος είναι τ’ αφεντικό. Ρίξε εκείνο το μαγικό χαρτάκι στην κάλπη που θα του λέει ορθά κοφτά και κάθετα, πως το πάρτι τελείωσε. Και στείλε τους στα σπίτια τους και στην χλεύη των συμπολιτών τους.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.