Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρία Δημητρίου: «...αναρωτιέμαι ποιοί είναι όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν στο Άρτιον, δεν αναγνώρισα σχεδόν κανέναν Ματιώτη!!!»

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από σημερινή ανάρτηση της κυρίας Μαρίας Δημητρίου στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:
«Στην Ζώνη του Λυκόφωτος που ζούμε, συμβαίνουν πολύ συγκινητικά πράγματα!!!
Ένας ΜΑΤΙΩΤΗΣ γονιός, συγκινημένος από την επίσκεψη του Αλέξη στο ΜΑΤΙ πριν από την ΔΕΘ, έκοψε από τον καμένο κήπο του ολόφρεσκα λουλουδάκια και τα έδωσε στα παιδάκια του για να τα προσφέρουν στον συγκινημένο Αλέξη!!!
Μία ΜΑΤΙΩΤΙΣΑ κυρία που κάηκε το σπίτι της (υποθέτω) και παρά λίγο να καεί και η ίδια (υποθέτω), φώναξε συγκινημένη στον συγκινημένο Αλέξη «σας ευχαριστούμε που ήρθατε να μας βοηθήσετε»!!!
Συγκινημένοι ΜΑΤΙΩΤΕΣ κάτοικοι που κάηκαν τα σπίτια τους (υποθέτω) και παρά λίγο να καούν και οι ίδιοι (υποθέτω), χειροκρότησαν τον συγκινημένο Αλέξη για την τιμή που τους έκανε να τους επισκευθεί πριν την ΔΕΘ!!!
Εν τω μεταξύ, συγκινημένη και εγώ, αναρωτιέμαι ποιοί είναι όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν στο Άρτιον, δεν αναγνώρισα σχεδόν κανέναν Ματιώτη!!!
Ίσως αυτοί που ξέρω εγώ, αυτοί που κάηκαν τα σπίτια τους, αυτοί που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, αυτοί που κατά τύχη ζουν σήμερα, να ήταν πολύ συγκινημένοι από την επίσκεψη του Αλέξη πριν από τη ΔΕΘ και θέλησαν να κρυφτούν από τις κάμερες!!!
Δεν αντέχω άλλο τόση συγκίνηση, ειδικά τώρα που είδα και την καταρρακωμένη από την τραγωδία Δούρου στην πρώτη της επίσκεψη στα καμένα, πάω να κλάψω πάνω από την λεκάνη της τουαλέτας και να αφήσω και το πρωινό μου!!!».
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.