Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Κάλεσμα από τον Νίκο Χατζηγιάννη για μαζική συμμετοχή στην Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων

Φίλοι και Φίλες,
Την ερχόμενη Τρίτη, 19-6-2018, στο Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχολή Ευελπίδων), εκδικάζεται Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσα κατά της Περιφέρειας Αττικής, με αίτημα να μην λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η υπόθεση έρχεται ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή και λίγο πριν οι εξελίξεις μάς προσπεράσουν, σας ΚΑΛΩ όλους και όλες να δώσουμε μαζικά το παρόν σε αυτήν την δικαστική αναμέτρηση, για να καταστεί σαφές στον δικαστικό λειτουργό που θα δικάσει την υπόθεση ότι μία ολόκληρη κοινωνία αναζητά το δίκαιό της και απαιτεί να σταματήσει τώρα και διά παντός το περιβαντολογικό αυτό έγκλημα.
Η μαζική συμμετοχή την άλλη Τρίτη 19-6-2018 θα δώσει το μήνυμα παντού ότι η διεκδίκηση αυτή είναι και νόμιμη και δίκαιη και λαοθέλητη.
Όλοι μαζί λοιπόν, στις 19-6-2018, στο κτίριο 5, αίθουσα 3, για να διατρανώσουμε ότι η πόλη μας και οι πολίτες της δεν ανέχονται και δεν δέχονται να αποφασίζουν άλλοι χωρίς αυτούς.
Για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα :
Την ποιότητα ζωής που κάποιοι έβαλαν σκοπό να μάς στερήσουν.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.