Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Θα σταματήσει το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Αττικής Σκάλα Ωρωπού-Πεδίον Άρεως;

Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας του ΚΤΕΛ Αττικής το οποίο αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων που το χρησιμοποιούν.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας, την Κυριακή 29 Απριλίου, σε κομματική εκδήλωση της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού, αποκάλυψε ότι σύντομα το ΚΤΕΛ Αττικής φεύγει από το Πεδίον του Άρεως.
Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας του, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών στις περιοχές που εξυπηρετεί. Συγκεκριμένα, εφεξής, θα εξυπηρετεί τους κατοίκους των περιοχών, καθώς θα μεταφέρει τους κατοίκους στους  πιο κοντινούς σταθμούς σταθερών μέσων μεταφοράς,  όπως είναι ο προαστιακός, ενώ θα εκτελούν και ενδοδημοτικές συγκοινωνίες. Θα έχουν συγκεκριμένα δρομολόγια και σε τακτά χρονικά διαστήματα
Ήδη διεξάγονται οι σχετικές συζητήσεις και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν και οι τελικές αποφάσεις.
Όσον αφορά τις συγκοινωνίες του Δήμου Ωρωπού ο κ. Σπίρτζης υποσχέθηκε ότι σύντομα θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων ΟΑΣΑ, ΚΤΕΛ Αττικής, Προαστιακού με την Δημοτική Αρχή, στον Ωρωπό,   με στόχο να ληφθούν αποφάσεις για το συγχρονισμό λειτουργίας των μέσων μεταφοράς, ώστε να υπάρξει η  καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων του δήμου.
Κατά τη σύσκεψη, οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων ζήτησαν να επεκταθεί και στο Δήμο Ωρωπού η γραμμή του ΟΑΣΑ και να υπάρξουν πιο πυκνά δρομολόγια των Ωρωποχωρίων με τον Προαστιακό, καθώς και να βελτιωθούν και οι συνθήκες στους υπάρχοντες σταθμούς, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες για τους κατοίκους.
 http://www.apopsi-tora.gr/
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.