Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Τζέιν Φόντα: «Μείνετε δυνατοί και αντισταθείτε» - Το μήνυμά της στους Έλληνες (βίντεο)

Τζέιν Φόντα: «Μείνετε δυνατοί και αντισταθείτε» - Το μήνυμά της στους Έλληνες (βίντεο)Την Τζέιν Φόντα συνάντησε η Ελένη Μενεγάκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών και της πήρε μία μίνι συνέντευξη.

Η 80χρονη σταρ παραμένει εντυπωσιακά λαμπερή και σίγουρα κανένας δε μπορεί να πει ότι διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής της. Πιο εντυπωσιακά από την ίδια, είναι όλα όσα λέει για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της τελευταίας δεκαετίας. Μάλιστα η Τζέιν Φόντα, δεν διστάζει να κάνει και μία χαρακτηριστική χειρονομία, μπροστά στον φακό.
«Μείνετε δυνατές τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, σε κάθε μέρος του κόσμου αλλά στην Ελλάδα δεν είναι εύκολα. Μείνετε δυνατές και αντισταθείτε στους τύρρανους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε. Έχετε ήδη πετύχει πολλά επειδή μένετε ενωμένοι και λέγοντας αυτό… σε εκείνες τις τράπεζες και σε όλους εκείνους με τα χρήματα που σας λένε ότι πρέπει να υποστείτε στερήσεις για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα καλυτερέψουν γι’ αυτούς αλλά όχι για τον μέσο πολίτη. Επομένως, παλέψτε! Παλέψτε»!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.