Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής για θέματα ασφάλειας η Ενωμένη Πολιτεία

1524570211ENOMENI20POLITEIA TSIRKAS20 20VOUTSELAS
Δελτίο Τύπου
Τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ύστερα από αίτημα από τον επικεφαλής της «Ενωμένης Πολιτείας» κου Στέργιου Τσίρκα με το Διευθυντή Ταξίαρχο κο Κωνσταντίνο Βουτσελά, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με σκοπό την συζήτηση και την αίτηση αιτημάτων που αφορούν τον Δήμο Μαραθώνα.

Τον κ. Στέργιο Τσίρκα συνόδευαν και παρευρέθηκαν στην συνάντηση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Ενωμένης Πολιτείας» κ.κ. Χρήστος Στάμος, Μανώλης Γεωργάτος και Βαγγέλης Σωτηρίου.
Η «Ενωμένη Πολιτεία» θεωρεί ότι ενόψει της θερινής περιόδου θα πρέπει να στελεχωθεί το υπάρχον δυναμικό του Τμήματος ώστε να βοηθηθεί γιατί θα υπάρξουν αυξημένες ανάγκες. Σήμερα τα στελέχη του Τμήματος παρ’ όλο που καταβάλουν υπεράνθρωπες και αξιέπαινες προσπάθειες για την τήρηση της τάξεως, μετά μάλιστα με την ένωση των τμημάτων Μαραθώνα, Νέας Μάκρης και με την προσάρτηση στην αστυνόμευση του Βαρνάβα, ή τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου μας είναι υποχρέωση όλων μας.
Η συζήτηση και τα θέματα που ετέθησαν προς τον συντοπίτη μας κο Ταξίαρχο είναι:
α) Περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ και στις τρείς βάρδιες αστυνόμευσης στον Δήμο μας.
β) Εικοσιτετράωρη περιπολία του περιπολικού του Τμήματος.
γ) Πεζή περιπολία στα πολυσύχναστα σημεία της Νέας Μάκρης και Μαραθώνα καθώς και κάθε Πέμπτη στην Λαϊκή Αγορά.
δ) Άμεση στελέχωση του υπάρχοντος Τμήματος και αποδέσμευση αστυνομικών από την φύλαξη (υψηλών προσώπων!!!) οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν ιδιωτική φύλαξη.
Ο κος Ταξίαρχος αφού μας ενημέρωσε ότι οι περιπολίες έχουν ήδη υπερδιπλασιαστεί στο Δήμο Μαραθώνα μας διαβεβαίωσε ότι θα επιμεληθεί των αιτημάτων μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πεζές περιπολίες κατά τους θερινούς μήνες και όχι μόνο.
Εκ μέρους μας θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στα αίτηματά μας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.