Κυριακή 15 Απριλίου 2018

14/04/2017 Μια καινούργια ελπιδοφόρα σπίθα άναψε στον Δήμο Ωρωπού.Όχι Διόδια στον Δήμο μας!

Χθες βράδυ 14/04/2018 σε μια υπέροχη αίθουσα που με μεράκι και σεβασμό διαμόρφωσε το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού, στις Παλιές Φυλακές,άναψε μια καινούργια φλόγα διεκδίκησης και αγώνα, ενάντια στα ληστρικά Διόδια που πληγώνουν και υποβαθμίζουν τον Δήμο και τις ζωές μας.
Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ο λαός του Ωρωπού ακηδεμόνευτα και χωρίς υστεροβουλία, έβαλε κάτω το πρόβλημα και αναζήτησε λύσεις. Λύσεις όχι ουτοπικές και υπερφίαλες, αλλά ρεαλιστικές και απόλυτα δίκαιες.
Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι Δημότες του Ωρωπού, ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις(σε γενικό ή τοπικό επίπεδο) στάθηκαν από κοινού συλλογικά απέναντι στην άδικη πραγματικότητα και επεξεργάστηκαν λύσεις.
Για πρώτη φορά οι Δημοτικές ομάδες, χωρίς να προβούν σε αντιπολιτευτικές κορώνες(εκτός λίγων εξαιρέσεων, που αφορούν ελάχιστες στιγμές), αντάλλαξαν απόψεις, και αναζήτησαν τρόπους που από κοινού μπορούν να ενώσουν, να εμπνεύσουν και να δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις που θα δρομολογήσουν τις διαδικασίες που θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αποσαφηνίστηκαν αρκετά ζητήματα αρχών, όπως το γιατί οι όποιες νέες κινήσεις, δεν έρχονται να αντικαταστήσουν την ήδη υπάρχουσα Επιτροπή κατά των Διοδίων, αλλά να δράσουν παράλληλα και σε συνδυασμό και ιδιαίτερα στο θέμα που αφορά τον Δήμο Ωρωπού, όπως επίσης έγινε αντιληπτό και ξεκάθαρο σε όλους, πως οι προχθεσινές εξαγγελίες Σπίρτζη, δεν γίνονται πιστευτές, ούτε πείθουν κανένα, και ότι δεν επιλύουν κανένα από τα βασικά προβλήματα του Δήμου μας.
Τέθηκαν αρκετά ζητήματα και ξεκαθαρίστηκαν πολλά άλλα, που έχουν να κάνουν με το ιστορικό της μάχης κατά των Διοδίων και καταλήξαμε στα τρία βασικά αιτήματα που προωθούμε προς όλες τις κατευθύνσεις και αγωνιζόμαστε για την επίλυση και την πραγματοποίηση τους.
1)Να ισχύσει άμεσα η ελεύθερη διέλευση από τα μετωπικά διόδια Αφιδνών, για τους Δημότες και τους μόνιμους κατοίκους του Ωρωπού και για τους μόνιμα εργαζομένους εντός του Δήμου Ωρωπού.
2)Να ισχύσει άμεσα η αναλογική χιλιομετροχρέωση για όλους τους πολίτες.
3)Να παραγραφούν τα πρόστιμα και να σταματήσουν άμεσα οι διώξεις απέναντι στους Δημότες Ωρωπού.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για επόμενη μεγαλύτερη συγκέντρωση, που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη σπίθα, για την γενίκευση και την κλιμάκωση του αγώνα , για την δικαίωση των Δημοτών και των κατοίκων του Ωρωπού, απέναντι σε μια διαχρονική αδικία, που εξακολουθεί να ζει και να υφίσταται όσο και αν αλλάζουν οι κυβερνήσεις και οι καταστάσεις.
Ο Λαός του Ωρωπού χθες βράδυ, έστειλε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Είμαστε εδώ, ενωμένοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Υ.Γ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ν.Π.Δ.Δ και στον Πρόεδρο του Μιχάλη Τόλια , για την παραχώρηση, αλλά και για την δημιουργία, αυτού του υπέροχου χώρου, που γεννά μνήμες αγώνων, για την Δημοκρατία και για το Δίκαιο.


 https://oroposavrio.blogspot.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.