Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Τελικά έχει Δήμαρχο ο Δήμος Μαραθώνα; Ο Σπύρος Λιβαθηνός φοράει παντελόνια και λέει τα πράγματα με το όνομά τους!


Απίστευτη ατάκα από τον Σπύρο Λιβαθινό κατά την παρουσίαση του βιβλίου του θρύλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου στη Ραφήνα, με αποδέχτη τον Ηλία Ψινάκη.
Ο κ. Λιβαθινός ήταν ένας από εκείνους που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας και μίλησε για τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο, τον οποίο τον έζησε από κοντά αφού ήταν συμπαίκτες για χρόνια στον Παναθηναϊκό και μάλιστα όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο.
Αυτό όμως που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν όταν ο κ. Λιβαθινός κατά την διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε τους κ.κ Μπουρνούς και Πιστικίδη, για την πρωτοβουλία να καλέσουν τον κ. Δομάζο στη Ραφήνα, λέγοντας «ευχαριστώ τους δύο Δημάρχους για αυτή την εκδήλωση. Εσείς στη Ραφήνα ευτυχώς έχετε την τιμή να έχετε δύο δημάρχους. Εμείς στον Μαραθώνα δεν έχουμε κανένα!» .
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο κ. Λιβαθινός ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη «Πολίτες», αφήνοντας αιχμές για την παρούσα Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.
Δείτε το βίντεο από το irafina.gr

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.