Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ελέγχεται η ΚΕΔΜΑ για την διαχείριση των πόρων της κύριε Δήμαρχε;

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ #41
Μαραθώνας 11/08/2017
Καλημέρα κύριε Δήμαρχε,
Τελευταία στον τοπικό τύπο δημοσιεύτηκαν ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με στελέχη της παράταξης σας που διαφωνούν με τον τρόπο διοίκησης της ΚΕΔΜΑ τόσο στα καλλιτεχνικά όσο και στον τρόπο ενίσχυσης συγκεκριμένου Συλλόγου σε εκδήλωση του. Γι’ αυτό το θέμα έγινε ερώτηση σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (αν ήταν σωστή η δαπάνη για την εκδήλωση στον Βαρνάβα και αν τώρα δικαιούνται την ίδια αντιμετώπιση και άλλα Σωματεία, Σύλλογοι του Μαραθώνα).
Πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι ήθελαν να κάνουν αυτή την ερώτηση τελικά την έκανε ο κ. Δεληβοριάς. Υπάρχει ΕΛΕΓΧΟΣ στις δαπάνες και με τι σκεπτικό παίρνονται οι όποιες αποφάσεις που αφορούν την ενίσχυση των Συλλόγων από την ΚΕΔΜΑ; Δεν τέθηκε θέμα για το αν ήταν πετυχημένη η εκδήλωση ή όχι και πώς έγινε και μακάρι και του χρόνου να γίνει και πιο οργανωμένα. Το θέμα ήταν να ενημερωθεί το ΔΣ από τον κ. Νησιώτη για το τι ακριβώς συνέβη και όχι να τα πληροφορείται από τις εφημερίδες.
Υπάρχει μια μεγάλη απορία εδώ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ, κ. Νησιώτης, έκανε προσωπική επίθεση στον επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ με την ανοχή και ευθύνη του προέδρου του ΔΣ κ. Ρείσογλου υποβιβάζοντας την συζήτηση σε επίπεδο καφενείου και χρησιμοποιώντας άσχετους και συκοφαντικούς, ψευδείς ισχυρισμούς που αφορούσαν συναυλία του 2011 (αλήθεια που το ήξερε ότι ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος θα έκανε την ερώτηση και είχε μαζί του το λιβελογράφημα που διάβασε).
Τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα αν την ερώτηση για το ανεξέλεγκτο θέμα της δαπάνης το έκανε άλλος Δημοτικός Σύμβουλος, τι ακριβώς θα εύρησκε για να μειώσει την σημασία της ερώτησης για τον τρόπο που έγινε η εκδήλωση και γιατί αγνοήθηκε η Πρόεδρος του Κοινοτικού διαμερίσματος του Βαρνάβα που έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο;
Ελέγχεται η ΚΕΔΜΑ για την διαχείριση των πόρων της κύριε Δήμαρχε;

Από το Συντονιστικό
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.