Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΚΑΤΑ ΨΗΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ HOT SPOT ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Μαραθώνα, μετά την ομόφωνη καταδίκη των πρακτικών Ψηνάκη, αλλά και τη λειτουργία μεγάλου hot spot που ετοιμάζεται στη κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα.
Σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Μαραθώνα, όπου συζητήθηκαν τα 4 καυτά θέματα (τσιμεντονήσι, υπόθεση κωπηλατοδρομίου, marathon foundation και αρμοδιότητες γραμματέα Δ,Σ.) κατόπιν αιτήματος 16 δημοτικών συμβούλων (μειοψηφίας και ανεξάρτητοι), η καταδίκη των πρακτικών του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη υπήρξε ομόφωνη. Πλέον το Marathon Foundation αποδεσμεύεται απ’ το δήμο και η απόφαση πρέπει να γίνει αποδεκτή και ευρύτερα γνωστή.
Προετοιμασία hot spot
Σήμερα απ’ το πρωί στη λεωφόρο Μαραθώνα παρέλασαν πολλά φορτηγά μεταφέροντας προκατασκευασμένους οικίσκους ξαφνιάζοντας όσους βρέθηκαν στη διαδρομή τους. Οι εν λόγω οικίσκοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται να τοποθετηθούν στη κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα ώστε να στεγάσουν πρόσφυγες και μετανάστες.
Όπως φαίνεται οι πρόσφυγες-μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στην εν λόγω κατασκήνωση για λίγο διάστημα όπως διαβεβαίωνε ο κ. Ψηνάκης, θα παραμείνουν επ’ αόριστο κι ίσως σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί. Άλλη μια υπόσχεση Ψηνάκη που διαψεύδεται εν τοις πράγμασι.
Και για τα δύο θέματα αύριο θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.