Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μαραθώνας : Κυριακή 26 Φεβρουαρίου «3ος Δρόμος Ραμνούς»

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, με την υποστήριξη του συλλόγου γυναικών Γραμματικού καθώς και του συλλόγου νεολαίας Γραμματικού, και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 11 χλμ με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούντα και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωριά τις Αττικής, το Γραμματικό.
Ο 3ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες,καθώς και στον τερματισμό θα σας περιμένει παραδοσιακό τοπικό κέρασμα.
Ο 3ος αγώνας δρόμου Ραμνούς – Γραμματικό έχει κοινωνικό χαρακτήρα βοηθώντας και στηρίζοντας το κοινωνικό παντοπωλείο της τοπικής κοινότητας Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα, βοηθώντας και στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες τις περιοχής μας που έχουν την άμεση ανάγκη ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης. Έτσι προτείνουμε στους συναθλητές και φίλους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν , να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο της περιοχής.
Πληροφορίες για τον αγώνα ΕΔΩ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.