Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

POS: Έρχεται πρόστιμο 1.000 ευρώ από αύριο

POS: Έρχεται πρόστιμο 1.000 ευρώ από αύριο

Τα POS έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Από αύριο έρχονται και τα πρόστιμα. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πρόστιμα.

Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν αναρτήσει σε εμφανές σημείο πινακίδα με την οποία να ενημερώνουν αν αποδέχονται με POS ηλεκτρονικές πληρωμές από την Τετάρτη 01.02/2017 θα πληρώνουν πρόστιμο 1.000 ευρώ. Η σχετική εγκύκλιος, σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Έθνος", αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εγκύκλιος θα διακρίνει τις επιχειρήσεις σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία είναι εκείνες που διαθέτουν μέσα πληρωμής με κάρτες. Στη δεύτερη κατηγορία είναι εκείνες που δεν έχουν συσκευές POS. Τον Μάρτιο αναμένεται η έκδοση και της κοινής υπουργικής απόφασης που θα ορίζει ποιες επιχειρήσεις υποχρεωτικά θα πρέπει να αποδέχονται πληρωμές με κάρτες.
POS και στα καταστήματα της ΔΕΗ.
Σε όλα τα καταστήματα της ΔΕΗ έχουν εγκατασταθεί POS ώστε οι πελάτες να μπορούν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Οι κάρτες μπορούν να είναι των τραπεζών Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς.
Επίσης, η δυνατότητα αυτή παρέχεται δωρεάν στους πελάτες της ΔΕΗ και μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr.
Τέλος, μπορούν να εξοφληθούν ηλεκτρονικά οι λογαριασμοί και μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών (πάγιες εντολές, e-banking).
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.