Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ισχυρή έκρηξη στην Ιπποκράτους - Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως Τσατάνη

Ισχυρή έκρηξη στην Ιπποκράτους - Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως Τσατάνη

Ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Ιπποκράτους 112 στα Εξάρχεια. Στο ισόγειο της πολυκατοικίας βρίσκεται το βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψη, ενώ στο ίδιο κτίριο κατοικεί η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη.  


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές τόσο στο βιβλιοπωλείο, όσο και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.
Λίγη ώρα πριν την έκρηξη, άνδρας τηλεφώνησε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και στο site zougla.gr, προειδοποιώντας για την τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, στην οδό Ιπποκράτους 112, στα Εξάρχεια, ο οποίος θα εκραγεί σε 30 λεπτά.
«Δεν είναι φάρσα. Πες στην αστυνομία ότι θα μαζεύει τους ανθρώπους από τα παράθυρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άνδρας, ο οποίος το επανέλαβε  πριν κλείσει το τηλέφωνο. Η αστυνομία, μάλιστα, διέκοψε άμεσα την κυκλοφορία. 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.