Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Σε πολιορκία το Ντάλας: 5ος νεκρός στην επιχείρηση εξουδετέρωσης των δραστών - Βίντεο-σοκ από την εν ψυχρώ πισώπλατη δολοφονία αστυνομικού (upd2)

ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ
 Η ανταλλαγή πυροβολισμών στο Ντάλας συνεχίζεται καθ' ότι φέρεται πώς οι ελεύθεροι σκοπευτές που άνοιξαν πυρ, σκότωσαν τέσσερις αστυνομικούς και τραυμάτισαν άλλους επτά είναι περισσότεροι απο δύο, όπως αρχικά είχαν εκτιμήσει οι Αστυνομικές Αρχές. Τουλάχιστον δυο αστυνομικοί από τους 7 τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση! Πρίν από λίγο ο ένας κατέληξε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους πέντε.
Ο αστυνομικός διευθυντής του Ντάλας σε νεότερες δηλώσεις του είπε ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές είναι 4, και από αυτούς οι 3 έχουν συλληφθεί ενώ ο τέταρτος έχει εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και αυτή την ώρα ανταλάσσει πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς αφού όπως φαίνεται δεν θέλει να συλληφθεί ζωντανός. 

Μάλιστα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας δράστης που δεν έχει συλληφθεί ισχυρίζεται ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε διάφορα σημεία της πόλης.
Την ίδια στιγμή το Foxnews δημοσίευσε ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τα πυρά που δέχεται ένας αστυνομικός και πέφτει κάτω. Είναι άγνωστο αν είναι ανάμεσα στους τέσσερις νεκρούς ή είναι τραυματίας.
INTENSE VIDEO of INSANE shootout with Police @ rally. Two officers shot.
GRAPHIC VIDEO.. What appears to be suspect shooting at police #DallasPoliceShooting #breaking pic.twitter.com/yiCbR92O02

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.