Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ραντεβού στις πορείες της Κυριακής – Ολοκληρώθηκαν οι σημερινές διαδηλώσεις

Ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι οι πορείες κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου που πραγματοποίησαν η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συγκεντρώσεις οργανώνονται και την Κυριακή στις 18.00 εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και των σωματείων έγινε στην πλατεία Κλαυθμώνος. Όπως δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρης Καλομοίρης, «λέμε όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη». Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα για την Κυριακή για νέα συγκέντρωση στις 18.00 έξω από τη Βουλή.
Από σήμερα ξεκίνησε η 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα τα οποία επίσης αντιδρούν στη φορολογική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης που θα τεθεί το Σαββατοκύριακο στη Βουλή προς ψήφιση.
Νωρίτερα, στις 11.00 το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συλλαλητήριο στην Ομόνοια και πορεία προς τη Βουλή όπου στη κεφαλή βρέθηκε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει νέα απεργιακή συγκέντρωση και την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 10.30.
Συλλαλητήρια προγραμματίζονται σε όλη τη χώρα την Κυριακή σε συνδυασμό με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την Eργατική Πρωτομαγιά.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.