Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ : ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνος (22-2-2016) έρχονται ξανά τα Δημοτικά Τέλη.
    Είναι η τρίτη φορά που το θέμα των δημοτικών τελών του έτους 2016 έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο.


    Την πρώτη φορά ελήφθη απόφαση η οποία ωστόσο γύρισε πίσω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην οποία είχε σταλεί για έλεγχο νομιμότητας, διότι είχε πλημμέλειες. Τις πλημμέλειες της απόφασης αυτής είχαμε επισημάνει ως Δημοτική Παράταξη τότε, αλλά κανείς από την Δημοτική Αρχή δεν ήθελε να μάς ακούσει.
    Την δεύτερη φορά το θέμα της ψήφισης των δημοτικών τελών δεν ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Την Δευτέρα, 22-2-2016, το θέμα ξαναέρχεται και η Δημοτική Αρχή του κ. Ψηνάκη έχει βεβαίως κάθε λόγο να επείγεται να περάσει, διότι χωρίς αυτό δεν θα μπορέσει να εγκριθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2016, με συνέπειες βέβαια για τον Δήμο μας.
    Με θλίψη τις τελευταίες μέρες παρακολουθήσαμε την Δημοτική Αρχή να εκφράζει μέσω κάποιων μελών της πλειοψηφίας του κ. Ψηνάκη την άποψη ότι η Αντιπολίτευση μην ψηφίζοντας προκαλεί ζημία στο Δήμο.
Η Δημοτική Αρχή ευαγγελίζεται βέβαια την διάθεση συνεργασίας της με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ζητάει τώρα την συναίνεσή τους για να .... προχωρήσει.
    Η θέση της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και του επικεφαλής της Νίκου Χατζηγιάννη, ήταν και παραμένει η ίδια : Ζητάμε την μείωση των δημοτικών τελών για φέτος κατά ποσοστό 20% σε όλα τα Δημοτικά Τέλη, προκειμένου να μπορέσουν οι Δημότες μας να ανταποκριθούν στις οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης.
    Ζητάμε γενναία απόφαση και στήριξη των κατοίκων της πόλης μας για να δείξουμε έμπρακτα ότι ο Δήμος είναι δίπλα και κοντά σε όλους.
    Ζητάμε απλά τα αυτονόητα σε μία εποχή που ο κόσμος παλεύει να επιβιώσει.
    Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερψηφίσουμε αύριο (22-2-2016) την απόφαση για τα Δημοτικά Τέλη με την προύπόθεση ότι θα γίνει μείωση αυτών κατά ποσοστό 20%.
    Ο,τιδήποτε άλλο αναγκαστικά θα μάς οδηγήσει και πάλι στην καταψήφιση.
    Αν η Δημοτική Αρχή θέλει συναίνεση είναι στο χέρι της να το αποδείξει.
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.