Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΘΙΝΟ

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται δήμαρχος της νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος με το ξεκίνημα της δημαρχιακής θητείας του Ηλία Ψηνάκη, όταν υπέπεσε (ο Ψηνάκης) στο πρώτο λάθος να μη ψηφίσει στις εκλογές της ΚΕΔΕ λόγω μη έγκυρης προσέλευσης του και τον δικαιολόγησα λέγοντας «καινούργιος είναι θα μάθει», μου απάντησε «ακριβώς επειδή δεν ξέρει, είναι και επικίνδυνος».

Σήμερα μετά τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα με την αποχώρηση του προέδρου Σπύρου Λιβαθινού επειδή δεν συναίνεσε στις δικτατορικές απαιτήσεις Ψηνάκη περί φίμωσης της μειοψηφίας του δήμου, αποδείχτηκε στη πράξη πόσο επικίνδυνος είναι πλέον ο δήμαρχος του Μαραθώνα.
Αιτία της αποχώρησης Λιβαθινού απ’ τη συνεδρίαση του σημερινού δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, η εισήγηση του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη στο πρώτο θέμα ημερησίας διάταξης περί έγκρισης κανονισμού λειτουργίας του Σώματος.
Ο Ηλίας Ψηνάκης ούτε λίγο, ούτε πολύ εισηγήθηκε τη φίμωση της μειοψηφίας του δήμου, θέση που βρήκε εκ διαμέτρου αντίθετο τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σπύρο Λιβαθινό, ο οποίος τόνισε ότι είναι πρόεδρος όλου του δημοτικού συμβουλίου και δε μπορεί να διαχωρίζει τους συμβούλους ανάλογα με τις ψήφους που έχουν εκλεγεί.
Υπεραμύνθηκε δε της θέσης του δηλώνοντας ότι μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμιά ατασθαλία όσο αφορά τη διαδικασία και αποχώρησε έντονα δυσαρεστημένος, αλλά καταχειροκροτούμενος.
Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, ο Ηλίας Ψηνάκης ουσιαστικά αυτοκτόνησε διοικητικά, αφού δεν θα μπορεί πλέον να περνά θέματα – όπως έγινε και μετά την αποχώρηση Λιβαθινού – και ουσιαστικά η διοίκηση του δήμου θα περάσει σε μια σκιώδη δημοτική διοίκηση σε συνεργασία με την πλειοψηφία πλέον των δυσαρεστημένων συμβούλων για να προχωρούν τουλάχιστον τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη, που υποφέρει απ’ την σημερινή κατάντια του δήμου.
  
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.