Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Ψευτοπόλεμος αντιπολίτευσης Δεληβοριά/Λουίζου ... ποιος αβαντάρει περισσότερο τον δήμαρχο.

και ο Λουίζος αβαντάρει Ψινάκη.
Πλήρης συμπόρευση του πρώην με τον νυν Δήμαρχο στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο.
Οι κατηγορίες Ψινάκη κατά του πρώην Δημάρχου ξεχάστηκαν με αντάλλαγμα την απροκάλυπτη υποστήριξη του Λουίζου στα δύσκολα ;;; και αναφέρομαι στην αμαρτωλή ΜΕΔΗΜ που με τον εκβιασμό ότι θα χαθούν τα χρήματα της ρύθμισης των προηγουμένων χρεών ζητάει και νέες ενισχύσεις σε κεφάλαια από το Δήμο.

Οι Δημότες καλούνται να πληρώσουν εκτός από τα πάρτι των προηγούμενων Διοικήσεων, που συσσώρευσαν ζημιές 450.000 ευρώ και τα νέα κεφάλαια που διοχετεύονται σε περίεργες (και αχρείαστες) μελέτες και σε νέες τρύπες που δημιουργούνται ακόμη και σήμερα.
Είναι καιρός αυτή η υπόθεση να κλείσει και ο φάκελος να σταλεί στη Δικαιοσύνη.
Οι καιροί δεν επιτρέπουν άλλη ανοχή.

Δεληβοριάς Φώτης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Συνδυασμού Δύναμης Πολιτών Δήμου Μαραθώνος

 ------------------

Γραφείο Τύπου «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»: Κύριε Δεληβοριά, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.


Μετά από 400 ημέρες στον δημαρχιακό θώκο του κ. Ψηνάκη, ο κ. Δεληβοριάς αποφάσισε επιτέλους να κάνει αντιπολίτευση. Και παρασυρόμενος φυσικά από τη δύναμη της συνήθειας αποφάσισε να κατηγορήσει τον κ. Λουίζο και τη μείζονα αντιπολίτευση (!!!) ότι δήθεν αβαντάρει τον κ.Ψηνάκη στο θέμα της …«εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης» ΜΕΔΗΜ.
Αν διαβάσει όμως τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Δεληβοριάς, που είχε αποχωρήσει όταν συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, θα διαπιστώσει ότι η μείζων αντιπολίτευση, συναινώντας στον ορισμό της Δημοτικής Συμβούλου κας Παππά ως εκπροσώπου του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της ΜΕΔΗΜ, της ζήτησε όπως καταψηφίσει όλες τις προτάσεις περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, μετεξέλιξης της εταιρίας κλπ. που επιθυμεί η διοίκηση της. Μάλιστα ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στάμος προχωρώντας ακόμα πιο πέρα, ζήτησε την πτώχευση της. Οι προτάσεις όμως αυτές της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», όπως ήταν φυσικό, απορρίφθηκαν. Όπως απορρίφθηκε, για μία ακόμα φορά, η πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης να διευρυνθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΕΔΗΜ και με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από την αντιπολίτευση. Όσον αφορά το υπέρογκο χρέος της εταιρείας, το οποίο κατόπιν και επιβεβαίωσης του προέδρου της κ. Ανδριανάκη αφορά σε συντριπτικό ποσοστό την περίοδο 2007-2010, δεν ακούσαμε ποτέ τον κ. Δεληβοριά να κάνει ερώτηση σε σχέση με το πού βρίσκονται οι έρευνες για την απόδοση του χρέους, κάτι που συνεχώς στα τελευταία συμβούλια ζητά η παράταξη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Σε κάθε περίπτωση τόσο ο κ. Δεληβοριάς όσο και τα μέλη της παράταξης του δεν έχουν παρά να συνυπογράψουν την καταγγελία όλων των Δημοτικών Συμβούλων της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» προς την Εισαγγελία, προκειμένου να μάθουμε πού βρίσκονται οι έρευνες για την απόδοση ευθυνών στην αμαρτωλή ΜΕΔΗΜ. Αφού πρώτα φυσικά συμβουλευτούν ....τον κ. Ψηνάκη με τον οποίο όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει πολλάκις, ευρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και σε τακτικές συναντήσεις …για το καλό του τόπου. Όπως ακριβώς άλλωστε κάνουν και για το πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών, τον ΧΥΤΑ Γραμματικού αλλά και σε πολλά άλλα ζητήματα στα οποία έχουν ευαισθησία και συνδράμουν με επιτυχία τη Δημοτική Αρχή για την επίλυση τους!
Ας μας πει ο κ. Δεληβοριάς πότε ήρθε, έστω και μία φορά στους 14 μήνες, σε αντιπαράθεση με τον κ. Ψηνάκη. Ας μας δείξει μία καταγγελία του, σε αντίθεση με τις δεκάδες που έκανε στη προηγούμενη Δημοτική Αρχή για δήθεν χωματερές, για τα σκουπίδια που μας έπνιξαν το καλοκαίρι κλπ.
Ο κ. Δεληβοριάς και οι συν αυτώ, καλό θα είναι να μάθουν ότι «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.