Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Φαίνεται πως έφτασε το τέλος των μεγάλων καναλιών…
Που εδώ και 25 χρόνια ποδηγετούν την πολιτική ζωή του τόπου και φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την τραγωδία που ζει σήμερα ο λαός και η χώρα.
Γιατί στα 25 αυτά χρόνια οι αδίστακτοι μεγαλοκαναλάρχες κυβερνούσαν ουσιαστικά οι ίδιοι τον τόπο, ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις, άλλαζαν υπουργούς και πρωθυπουργούς σαν τα πουκάμισα τους και απέκλεισαν από από την πολιτική ζωή του τόπου κάθε έντιμο πολιτικό, κάλυπταν δε πλήρως όλους εκείνους τους κλέφτες πολιτικούς που λήστευαν ανενόχλητοι το δημόσιο χρήμα. Χωρίς την ανοχή και τη βοήθεια των μεγαλοκαναλαρχών ο τόπος δεν θα είχε φτάσει στη σημερινή τραγική κατάσταση. Η Κυβέρνηση τόλμησε να συγκρουστεί μετωπικά με τους λεγόμενους νταβατζήδες της ενημέρωσης και να βάλει τέλος σε ένα σκάνδαλο που ταλανίζει τη δημόσια ζωή για 25 χρόνια. Με το νόμο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, ο Νίκος Παππάς τσακίζει στην κυριολεξία το αμαρτωλό τρίγωνο της διαπλοκής. Κανάλια, κρατικές προμήθειες, δημόσια έργα και και πολιτικό σύστημα…
kontranews
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.