Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Άγιοι Σαράντα: Αλβανοί ξυλοκόπησαν άγρια ιερέα!

Αχάριστα κτήνη!  
Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου ο πατήρ Χρήστος Παππάς, ιερέας της πόλης των Αγ. Σαράντα δέχτηκε άνανδρη επίθεση στην οικία του από δύο "άνδρες". 

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον άτυχο ιερέα, την ώρα που έμπαινε σπίτι του, δένοντας του τα χέρια με την απειλή όπλου και στην συνέχεια άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλοτσούν, απειλώντας τον  με την κάννη του όπλου κολλημένη στο κεφάλι του.
Θέλοντας να συνεχίσουν τα βασανιστήρια πάνω στον άτυχο 77χρονο ιερέα, τον μετέφεραν στην τουαλέτα και άδειασαν πάνω του όλα τα απορρυπαντικά. 
Ίσως ο πατήρ Χρήστος να γλίτωσε από τα χειρότερα, αφού οι θρασύδειλοι και άθλιοι τραμπούκοι τράπηκαν τελικά σε φυγή από θόρυβο που ακούστηκε από τους γείτονες...
Χαρακτηριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι δράστες αν και ρωτούσαν τον πρεσβύτερο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους των Αγίων Σαράντα που έχει  χρήματα, δεν έψαξαν καθόλου στο σπίτι, αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να τον βασανίσουν.
Το γεγονός ότι ο πατήρ Χρήστος Παππάς είναι ο πατέρας του προέδρου της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά, αλλά και ο ιερέας που έψαλλε το τρισάγιο στη μνήμη των Ηρώων του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα του 1914 στις επετειακές εκδηλώσεις για την Αυτονομία στην Κρανιά τόσο τον Φεβρουάριο του 2014 όσο και τον Μάιο του 2015, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η επιλογή στο πρόσωπο του να γίνει αυτή η τόσο άνανδρη επίθεση μόνο τυχαία δεν ήταν.
Και αυτό μάλιστα λίγες μέρες μετά την κατεδάφιση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες της Χιμάρας, δίνοντας συνέχεια στα χτυπήματα κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.