Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;

Aπό Kirkinews.gr
Ενώ ο κόσμος χάνεται στις δημοτικές ενότητες Μαραθώνα, ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης προετοιμάζει πυρετωδώς το προφίλ του για μια βουλευτική έδρα στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. «Αμήν και πότε» εύχονται οι δημότες, «αρκεί να μας αδειάζει τη γωνιά».

Άγνωστες ωστόσο οι βουλές Ηλία, αν και πληθαίνουν τα παράπονα κι οι γκρίνιες για σοβαρότατα προβλήματα που ταλανίζουν τις δημοτικές κοινότητες του δήμου που προΐσταται, του ιστορικού Μαραθώνα.

Τραγικό παράδειγμα η επικινδυνότητα της διαδρομής από Βαρνάβα έως Καπανδρίτι, μήκους 6 χιλιομέτρων, εκ των οποίων τα 4 μέσα από πανέμορφο Πλατανοδάσος της ρεματιάς, όπου κυρίως οι βραδινές διαδρομές αποτελούν φόβο και τρόμο των γενναίων που αποφασίζουν να τη διασχίσουν, καθώς δεν υπάρχει απολύτως κανένας φωτισμός, ούτε οδική σήμανση (στοιχειώδης έως ανύπαρκτη), μάλιστα δε σε συνθήκες εποχιακής ομίχλης ή και χιονόπτωσης το πρόβλημα επιδεινώνεται. Να τονιστεί ακόμα ο κίνδυνος ληστειών και θανατηφόρων δυστυχημάτων, που ήδη έχουν συμβεί.  
Παρά τις κατά καιρούς επισημάνσεις των ανησυχούντων κατοίκων κανενός υπευθύνου (δημοτική κοινότητα Βαρνάβα, τροχαία Καπανδριτίου, περιφέρεια αν. Αττικής) το αφτί δεν ιδρώνει, πολύ δε περισσότερο του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη, που εκτός από αόρατος, γίνεται ολοένα και περισσότερο επικίνδυνος λόγω αδιαφορίας, για την περιοχή.
Κρίμα οι προεκλογικές φανφάρες Ψηνάκη για μετατροπή του Μαραθώνα σε Κυανή Ακτή, Νίκαια, Μόντε Κάρλο κλπ, εκτός κι αν έτσι το ‘χει δει ο Λιάκος στις περιοδείες του κατά κει!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

Διαβάστε ακόμα: 

Βαρνάβας Μαραθώνα: Οδική ασφάλεια. Αύξηση θυμάτων τροχαίων: Σήμα κινδύνου χωρίς αποδέκτες.

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.