Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Απίστευτη Καταγγελία Χρυσής Αυγής: “Ο Σαμαράς δεν πήγε στην παρέλαση, λόγω του ότι έχει…”

sam-doxologia__article

…σύμπλεγμα με τον στρατό, αφού στο…Ναυτικό όταν ήταν υπηρέτησε 2,5 μήνες , δηλαδή λιγότερο και απ’ την Αλίκη”. Αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η Χρυσή Αυγή στο επίσημο ιστολόγιο της. Αναλυτικά:

Την στιγμή που η ψοφοδεξιά και ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς δήθεν κόπτονται για το καλό της Πατρίδας, το μήνυμα της Εθνικής Παλιγγενεσίας και τον συμβολισμό των παρελάσεων, ο τέως πρωθυπουργός για ακόμη μια φορά απέφυγε να παρακολουθήσει την παρέλαση.
Ενώ εμφανίστηκε κανονικά στην δοξολογία, με την γνωστή του περίλυπη διάθεση και διαταραγμένη ψυχολογία, δεν βρήκε το κουράγιο να μεταβεί στην εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσει την παρέλαση και έφυγε άρον – άρον για… βακαλάο.

Είναι επειδή έχει σύμπλεγμα με τον ελληνικό στρατό, καθώς υπηρέτησε με το ζόρι 2,5 μήνες στο ναυτικό (λιγότερο από την Αλίκη…) ή φοβάται ακόμα και την σκιά του και ελλείψει ισχυρής αστυνομικής παρουσίας και σιδερένιων φραχτών δεν ρίσκαρε να έρθει σε επαφή με τον κόσμο;
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.