Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ξένες Ταινίες Αισθηματικές: Watch online with Greek subs (ελληνικοί υπότιτλοι)

Titanic (1997)

Titanic

Bρισκόμαστε στις προσπάθειες εξερεύνησης του ναυαγίου του Τιτανικού, στη διάρκεια των οποίων ανακαλύπτεται ένα σκίτσο μιας γυναίκας σε ένα σφραγισμένο σεντούκι. Η εικόνα του σκίτσου κάνει μέσω της τηλεόρασης το γύρο του κόσμου, και ανάμεσα σε αυτούς που τη βλέπουν είναι και η ίδια η γυναίκα που απεικονίζεται στο σκίτσο, μία από τους επιζώντες του ναυαγίου, σήμερα στην ηλικία των 102 ετών. Έτσι, οι υπεύθυνοι της ανακάλυψης αυτής, ξαναζούν την εμπειρία του πρώτου ταξιδιού του μεγαλύτερου κινούμενου αντικειμένου που κατασκεύασε ο άνθρωπος, μέσα από την αφήγηση της γηραιάς γυναίκας.









Nine 1/2 Weeks (1986)

Nine 1/2 Weeks

Η Elizabeth (Kim Basinger) είναι μια όμορφη, έξυπνη, σοφιστικέ γυναίκα, εργάζεται σε γκαλερί και έχει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον John έναν ανερχόμενο χρηματιστή (Mickey Rourke)... Γοητευμένη από την αινιγματική και απόμακρη προσωπικότητά του, βυθίζεται σε μία ολέθρια σχέση χωρίς κανόνες και αναστολές... μια σχέση που μετατρέπεται σε παιχνίδι ακραίου πάθους και απόλυτης εξουσίας. Η έλξη τους είναι αμιγώς σεξουαλική και όλη τους η σχέση βασίζεται στην ικανοποίηση των πιο απόκρυφων σεξουαλικών τους φαντασιώσεων και επιθυμιών. Οι νύχτες τους είναι συγκλονιστικές και οι μέρες τους κυλάνε με την προσμονή της συνάντησης τους. Κατά τα άλλα δεν γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλον. Σύντομα όμως, η Elizabeth θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό που προστάζει η λογική της και αυτό που πραγματικά ποθεί...

Σύνδεσμος 2


Laggies (2014)

Laggies (2014)


Όταν η 28χρονη Μέγκαν πηγαίνει στη δέκατη επέτειο των απόφοιτων του σχολείου της, αντιλαμβάνεται πως ελάχιστα έχουν προχωρήσει στη ζωή της. Ακόμα μένει με τον Άντονι, το σχολικό της φλερτ, κι εργάζεται στη δουλειά του πατέρα της. Όταν ο Άντονι της κάνει πρόταση γάμου, αυτή πανικοβάλλεται και τότε είναι που πέφτει πάνω στη 16χρονη Ανίκα. Η Ανίκα πείθει τη Μέγκαν να αγοράσει για αυτήν και για τους φίλους της μπύρες, αλλά εντέλει μένει μαζί τους όλο το βράδυ. Αυτή η βραδιά την κάνει να την κοπανίσει από τον Άντονι, λέγοντας πως έχει να πάει σε σεμινάριο, μα πηγαίνει στο σπίτι της Ανίκα. Στο ίδιο σπίτι μένει κι ο εργένης και όμορφος πατέρας του κοριτσιού, ο Κρεγκ.

 
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.