Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΦΟΡΑ Αρθρο: ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ

  Άμεση η ανταπόκριση της νέας προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Βαρνάβα κας Χαρούλας Ασημακοπούλου. Ερεύνησε πηγαίνοντας στο σημείο την Κυριακή πριν καν αναλάβει, έμαθε μας ενημέρωσε σήμερα και εμείς εσάς. Πολύ καλό και γρήγορο το πρώτο δείγμα γραφής που αναμένουμε να συνεχιστεί.

Κύριε Αποστολόπουλε,

Το εν λόγω έργο γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος, “Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Βορειοανατικής Αττικής “  αφορά στην αποκατάσταση των μη ενεργών πια ΧΑΔΑ του Βαρνάβα, του Καλάμου, της Αυλώνας και του Γραμματικού, με στόχο την επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής και την επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον του οικοσυστήματος.
Η χρηματοδότηση είναι απο το ΠΕΠ Αττικής 2007-20013.
Το έχει αναλάβει η περιφέρεια  και ανήκει στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής . Αναπληρωτής Προϊστάμενος είναι ο Γιαννόπουλος Παναγιώτης τηλ. 2132148370 .
Η Κοινότητα από την πλευρά της σήμερα έκανε έγγραφο, γιατί στο εν λόγω έργο δεν έχει αναρτηθεί πινακίδα με το όνομα του αναδόχου το ποσό και ότι άλλο απαιτείται από το νόμο.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και την εν γένει συμβολή σας στην ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας.
Μετά Τιμής
Ασημακοπούλου Χαρά
-----------------------
Προς την
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ
Κα Χαρούλα Ασημακοπούλου
1 Σεπτεμβρίου 2014
ΘΕΜΑ: ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ
Κα Ασημακοπούλου,
Κατ αρχή, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία ως προέδρου του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου Βαρνάβα.
Συνημμένα περιλαμβάνουμε φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται η δημιουργία ΑΓΝΩΣΤΗΣ Βιομηχανικής μονάδας στην περιοχή του οικισμού της Αγ. Παρασκευής αριστερά του δρόμου προς Νεκροταφείο και πρώην ΧΑΔΑ. Αυτή τη στιγμή γίνονται εκτεταμένες χωματουργικές εργασίες σε μεγάλη δασική έκταση, επιστρωμένη κατά το ήμισυ με λευκή μεμβράνη ή γεωύφασμα.
Παρακαλούμε θερμά να μας γνωρίσετε, περί τίνος πρόκειται και αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες αδειοδότησης.
Με εκτίμηση
Μ. Αποστολόπουλος
Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.