Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

«Φύλλο και φτερό» κάνει τον Δήμο Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης

Ξένοι ορκωτοί λογιστές ελέγχουν τα οικονομικά του δήμου

«Φύλλο και φτερό» κάνει τον Δήμο Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης
Η μεγαλύτερη στον κόσμο, εταιρεία ορκωτών λογιστών, η περίφημη PWC (Price Waterhaouse Coopers), που έχει εμπλακεί μέχρι και στη σύνταξη κρατικών προϋπολογισμών και υπερχρεωμένων χωρών θα βρίσκεται από νωρίς αύριο το πρωί στις υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνα, κάνοντας «φύλλο και φτερό» τα πάντα, με εντολή του δημάρχου Ηλία Ψινάκη.


Οι ορκωτοί λογιστές της PWC, θα βρίσκονται από τις 8 το πρωί στα δημοτικά καταστήματα ερευνώντας κυρίως τα οικονομικά πεπραγμένα των τελευταίων ετών.

Την ίδια στιγμή, την Παρασκευή και για πάνω από πέντε ώρες, επισκέφθηκε στο γραφείο του το δήμαρχο Μαραθώνα, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο καταξιωμένος δικηγόρος,σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema, συντάσσεται στη «μάχη» του Ηλία Ψινάκη για ξεκαθάρισμα στο Δήμο και αναμένεται να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.
Πηγή:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.