Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Βαρνάβας Υποψήφιοι για… «κλάματα και γέλια». Το θέατρο του παραλόγου…



Στην μικρή κοινωνία που ζούμε.. ακούγονται “ονόματα” ανθρώπων που επιζητούν να μας κυβερνήσουν εδώ ή στον Δήμο. Πολλά από αυτά χαρακτηρίζονται ως άτομα αμφιβόλου ηθικής, κοινωνικά αμόρφωτα , άξεστα και επίδικα. Μερικά δε από το “αμαρτωλό” παρελθόν  κοιτούν να επανέλθουν.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ


Δυστυχώς όμως, κύριο συστατικό του κριτηρίου για να μπουν στα ψηφοδέλτια,  είναι για άλλη μια φορά το “σόι” η μετριότητα και η “μαλθακότητα”.
 Οι υποψηφιότητες μοιράζονται σαν τα χαρτιά της τράπουλας. Υποψήφιοι από το πουθενά διεκδικούν την ψήφο των πολιτών και στο τέλος κατακρεουργείται η Δημοκρατία. Βλέπετε κάτι τέτοιους ψάχνουν να βρουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Τα “ψηφουλάκια”.
Μα πως είναι δυνατόν; Δεν υπάρχουν αξιόλογοι και αξιόπιστοι άνθρωποι πλέον στον τόπο μας, με σκοπό να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια;
Γιατί πρέπει να είσαι «λεφτάς», να έχεις «σόι» και εν τέλει άσχετος ώστε να είσαι υποψήφιος;
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των κομμάτων βλέπετε!


Τα σχόλια δικά σας.

Διαβάστε ακόμα:

Κελεπούρια “κάθε καρυδιάς καρύδι” οι νέοι υποψήφιοι για την Δημοτική κοινότητα Βαρνάβα και τον Δήμο Μαραθώνα.

-------------------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Τελικά διαβάζεις που και που και καμιά πραγματικότητα...κάποια μεστωμένη και ουσιαστική τοποθέτηση...Ανάμεσα στα σκουπίδια που κατακλύζουν έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο,άνάμεσα στα απίστευτης ιδιοτέλειας και υποκουλτούρας Blogs...που τίποτε άλλο εκτός απο το να υπήρετούν δεν κάνουν(ομιλώ για πλειοψηφίες...)...συναντά κανείς και τοποθετήσεις σαν και αυτή!το μεγάλο και ουσιαστικό πρόβλημα βέβαια είναι το "ανάμεσα" ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστο αντίστροφα τα πράγματα...Αλλά τι περιμένουμε απο μια κοινωνία που οι αξίες που της έμειναν είναι μονάχα εκείνες του "φαίνεσται" και του "τρεχάτε ποδαράκια μου" ή του "εγώ να είμαι καλά και.."Δυστυχώς αυτά έσπερναν για δεκαετίες...τι περιμένουμε να θερίσουμε???Ας δούμε τουλάχιστο τι θα σπείρουμε εμείς...Φιλικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.