Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δημοτικές εκλογές 2014, Ηλίας Ψινάκης: σε ποιον μεγάλο δήμο υποψήφιος τελικά??

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014
«Ψινάκη σε θέλουμε για δήμαρχο Μαραθώνα»: Έφοδος των κατοίκων στη βίλα του με αίτημα να κατέβει στις εκλογές

Παλαιότερο Άρθρο 13.01.2014

Σε ποιον δήμο θα κατέβει υποψήφιος οριστικά ο Ηλίας Ψινάκης στις Δημοτικές εκλογές 2014; Τι τον ώθησε στην απόφαση αυτή;
Μια έκπληξη στους πολίτες της Αθήνας ετοιμάζει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας στις δημοτικές εκλογές 2014. Οπως αποκάλυψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο γνωστός μάνατζερ εδώ και καιρό σκέφτεται σοβαρά να διευρύνει την εμπλοκή του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς θεωρεί πως μόνο μέσω των φορέων της μπορούν οι ενεργοί πολίτες να προσφέρουν στους συμπολίτες τους που υποφέρουν.

Ο ίδιος, εξάλλου, σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει πως η θητεία του στον Δήμο Αθηναίων, ως συμβούλου της παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη, του άνοιξε τα μάτια για το τι συμβαίνει στην πόλη.
Στην κατεύθυνση αυτή, είχε δραστηριοποιηθεί έντονα στην οργάνωση των συσσιτίων του δήμου, βάζοντας μπροστά την υλοποίηση μιας ιδέας του, που ονόμαζε «Για ένα πιάτο φαΐ», για την οποία είχε δεχθεί και τα εύσημα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
Πρόκειται για ένα σχέδιο που αφορά τη δημιουργία ενός ισχυρού κινήματος εθελοντισμού από επώνυμους, και όχι μόνο, που θα κατεβαίνουν ακόμη και στα πεζοδρόμια για να συνδράμουν στα συσσίτια των απόρων. Η ιδέα περιλαμβάνει και τη διοργάνωση συναυλιών με φτηνό εισιτήριο, τα έσοδα από τις οποίες θα συγκεντρώνονται για να μπει στο τραπέζι των οικονομικά αδυνάμων «ένα πιάτο φαΐ».
Ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης, λοιπόν, μετά και τις παραινέσεις από γνωστούς και φίλους, έχοντας παράλληλα έντονη επιθυμία να προσφέρει στην πόλη του, αποφάσισε να κάνει το «βήμα» και να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Αθήνα, απορρίπτοντας (?) τις προτάσεις που είχε δεχθεί για κάθοδό του στον Δήμο Μαραθώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί επαφές με νέους επιχειρηματίες, στελέχη της αγοράς, αλλά και πρόσωπα της showbiz προκειμένου να ενταχθούν στον συνδυασμό του, ο οποίος θα ονομάζεται «Πολίτες».
Στόχος του είναι να έχει στο πλευρό του φρέσκα πρόσωπα, με διάθεση για δουλειά και προσφορά, χωρίς να αποκλείονται βέβαια έμπειρα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, με τα οποία διατηρεί επαφή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν δεν αλλάξει την απόφασή του να είναι υποψήφιος, ο Ηλίας Ψινάκης δεν πρόκειται να διεκδικήσει, ούτε να δεχθεί χρίσμα από πολιτικά κόμματα. Ωστόσο, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτά -αλλά και η κοινή γνώμη- και ο κ. Κακλαμάνης, με τον συνδυασμό του οποίου εξελέγη σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές, θα «δεχθούν» την κίνησή του.
Το σίγουρο είναι, πάντως, πως αρκετά μέλη της επιχειρηματικής ελίτ της χώρας, όπως και καλλιτέχνες, τα οποία ανήκουν εδώ και χρόνια στο φιλικό του περιβάλλον, θα τον στηρίξουν ανοικτά.
Διαβάστε πώς ο Ηλίας Ψινάκης θα αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα.
 Πηγή
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.