Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Καποδίστριας 2 = Κοινότητα Βαρνάβα ... 0

Μεγέθυνση με ένα κλικ

Αναδημοσίευση, από Ε-Τ

Καταργούνται όλες οι Κοινότητας.
Η μελέτη που ετοίμασε το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης για λογαριασμό της ΚΕΔΚΕ
προτείνει τρία εναλλακτικά σενάρια για την Αν. Αττική, σχετικά με τις συνενώσεις των δήμων και των κοινοτήτων της περιοχής.

Φωνές διαμαρτυρίας και αντιδράσεις αναμένονται από τον Βαρνάβα και το Γραμματικό που καπελώνονται από τον Μαραθώνα εξ αιτίας της
επικείμενης κατασκευής ΧΥΤΑ και εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Γραμματικό.

Εφημερίδα Ε-Τ 27.8.08

Δικό μας σχόλιο,

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΧΥΤΑ

"Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ"
Μαραθώνας, Γραμματικό, Βαρνάβας.


Δήμαρχοι & Κοινοτάρχες στα όπλα!

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ-ΔΗΜΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι πρέπει να προχωρήσει η διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας. Είναι γεγονός ότι, η νέα διοικητική δομή θα επηρεάσει και την οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας. Ωστόσο, οφείλουμε να τονίσουμε ότι με την διοικητική μεταρρύθμιση θα περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό η σπατάλη και η αυθαιρεσία των χιλιάδων "μικροπαραγόντων" της τοπικής αυτοδιοίκησης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.